Selecteer een pagina

Zit jij ook dagelijks op Instagram? Wij van Instagram volgers kopen wel. We doen ons uiterste best om op diverse zakelijke accounts die wij beheren zo veel mogelijk goede content te plaatsen. We willen allemaal uiteindelijk de mooiste foto’s en filmpjes plaatsen om zoveel mogelijk nieuwe volgers erbij te krijgen. Maar hoe krijg je zoveel mogelijk nieuwe volgers? Onze social marketing specialisten hebben de tien beste tips voor je op een rijtje gezet.

Met deze 10 tips krijg je meer Instagram volgers

 

Tip 1: Zorg voor goede content

Zoal de meesten van jullie al weten is content het belangrijkste op internet en social media. De kwaliteit van de content wat je op je blog of Instagram profiel plaatst is vaak doorslaggevend voor je doelgroep om je wel of niet te gaan volgen. Zorg ervoor dat je foto’s of filmpjes plaats die je doelgroep aanspreekt. Kijk ook op de accounts van concurrenten die al al meer dan tienduizend volgers hebben. Hier kun je veel van leren.

Tip 2: Zorg voor interactie

Met deze 10 tips krijg je meer instagram volgers - instagram volgers kopen - instagram likes kopen - instagram video views kopen - meer volgers op social media

Met interactie komt je profiel in dit overzicht

Als je graag meer reacties en video views wilt op je Instagram helpt het om te zorgen voor interactie. Dit kan door een vraag te stellen aan je volgers en trigger je ze om een reactie te plaatsen onder je post. Je kunt mensen aanzetten tot taggen of liken. Wij zien steeds vaker dat grote accounts de populaire zin “double-tab als je..” gebruiken. Zo zet je volgers aan om je content te liken.

Plaats ook tips voor je volgers, zodat je post ook waardevol worden voor je volgers. Je zult zien dat dit meer reacties en likes oplevert. Doordat er interactie ontstaan op je profiel kom je ook in het overzicht volgen terecht bij andere accounts. De Instagram likes zullen gestaag toenemen.

Tip 3: Bekijk andere grote pagina’s 

Bedrijven, influencers en bloggers zijn niet voor niets zo gegroeid op Instagram. De personen achter deze grote accounts, zijn ware Instagram experts geworden. Door de jaren heen hebben ze zoveel kennis opgedaan en geleerd over hoe Instagram werkt en wat het gedrag van de gebruikers is. Doe inspiratie op bij populaire Instagram accounts, want daar haal je de meest waardevolle informatie vandaan. Accounts met veel Instagram volgers bieden jouw een schat aan informatie.

Je kunt een klein onderzoek starten en de belangrijkste punten noteren voor jezelf. Hoe vaak plaatsen ze een nieuwe bericht en welk onderwerp heeft het, welke hashtag gebruiken ze, hoe communiceren ze met hun Instagram volgers en op welke onderwerpen ontvangen ze de meeste reacties en likes. Vergelijk de informatie van een aantal accounts en je krijgt een goed beeld van wat bij hun jet beste werkt. Combineer het beste van andere Instagrammers met het beste wat voor jou werkt en je zult zien dat hier een hoop winst valt te behalen.

Tip 4: Post niet om te posten

Je kunt soms beter niets posten, dan dat je iets gaat posten om het posten. Je hoeft niet iedere dag wat te plaatsen om te groeien. Het is belangrijker dat je waardevolle content plaats. Je hebt er niets aan als je zomaar iets op je account zet. Denk goed na over wat je plaatst. Plaats ook niet te veel voor je volgers, omdat ze je anders weer eerder ontvlogen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Party, dance and boots @shabbiesamsterdam #shabbiesbylizzyxcharlie 📸 / @justineleenarts

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt) op

Tip 5: Gebruik hashtags

Het gebruik van hashtags op Instagram is erg belangrijk om meer volgers naar je account te krijgen. Overdrijf niet in het aantal hashtags en zoek er een aantal uit. Het heeft geen zin om zelf hashtag te bedenken, omdat de kans is klein dat daar mensen op gaan zoeken. Het gebruik van kleinere hashtags geeft vaak meer resultaat, doordat hier geen miljoenen foto’s bij zijn geplaatst. Een minder vaak gebruikte hashtag zorgt ervoor dat je foto eerder in de zoekresultaten verschijnt. Wissel de hashtags ook af, daardoor krijg je meer variatie op je account.

Nog 5 super waardevolle tips voor meer Instagram volgers

Tip 6: Zet je account op openbaar

Mensen gaan sneller een openbaar Instagram account volgen, dus als je meer Instagram volgers wil krijgen is het handig om je account op openbaar te zetten. Doordat je account op open staat kunnen gebruikers ook je foto’s en hastags zien in de overzichten.

Tip 7: Reageer op accounts met hetzelfde onderwerp

Reageer ook regelmatig op foto’s en filmpjes van accounts met hetzelfde onderwerp, omdat zo Instagrammers je reacties zien en ook eerder op je account komen kijken. Als je dit actief doet zul je snel zien dat je meer volgers naar je toetrekt.

Tip 8: Schrijf een blog en gebruik andere social media kanalen.

Je kunt op Blogger.com of Tumblr.com kosteloos een account aanmaken en blogs schrijven en plaatsen. Schrijf af en toe een artikel of bericht op een van deze sites en zet er een link van je account of post bij. Dit zorgt ervoor dat je profiel hoger in de Google zoekmachine verschijnt. Maak je ook gebruik van Twitter, Youtube en Facebook, gebruik dat ook deze profielen om je Instagram account te promoten.

Wordt een echte Instagram influencer met deze handige tips

Tip 9: Vul je bio goed in

Zorg ervoor dat mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en over welk onderwerp je post. Dit is erg belangrijk, omdat het een eerste indruk is. Net als in het echte leven is de eerste indruk op social media net zo bepalend voor de toekomst. Bij een sterke en goede bio zijn mensen eerder geneigd om je te gaan volgen.

Tip 10: Wissel je profielfoto regelmatig

Wissel je profielfoto regelmatig. Als Instagrammer maak je regelmatig mooie foto’s. Met een bepaalde foto trek je meer volgers dan met een andere. Gebruik in de winter bijvoorbeeld geen zomerfoto. Maak een mooie winterse foto en plaats deze als profielfoto.

Met deze 10 tips zul je binnen een paar dagen al merken dat je meer Instagram volgers krijgt. Een aantal van deze tips komen uit recente onderzoeken naar het gedrag van Instagram-gebruikers.

Lees ook Thijs verdient zijn geld via Instagram